Vi som samarbetar på MetaNoova

Lena Bergman
Lena BergmanÄger och driver företaget MetaNoova Utbildning AB. Hon är utbildad inom hälsa, kommunikation, ledarskap, pedagogik/psykologi. Har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och grupper i kommunikation och förändringsarbete. Hennes drivkraft är att individer, grupper och organisationer får tillgång till sina resurser och potential som skapar lust och motivation att arbeta mot önskade mål.

Sagt om Lena: ”Lena är en fantastisk pedagog och kreativ historieberättare. Hon har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Lena Bergman, tel  070-775 43 71, lena.bergman@metanoova.se

vitstripp33
Tilda Bergman

FullSizeRender1Tilda ansvarar för administration samt bokning och planering när det gäller uthyrning av lokalerna på MetaNoova Center. Hon har också hand om administration när det gäller utbildningen och kursverksamheten. Hon är under utbildning i Kommunikation och Förändringsarbete.

Sagt om Tilda: ”Tilda är en snabbfixare och bra på att hitta lösningar!

Tilda Bergman. Tel 073- 522 43 40, info@metanoova.se

vitstripp33

Katrin Nylander
katrin-nylander_ny3Katrin har sen starten varit delaktig i utvecklingen av MetaNoova Utbildning AB och MetaNoova Center. Hon är grafisk formgivare och marknadsförare. Katrin är en visionär och strateg som ser möjligheter i utvecklings- och förbättringsarbetet på MetaNoova. Hennes drivkraft och engagemang ligger i mötet med människor i alla åldrar.

Sagt om Katrin: ”Hon har en energi som är grym, sinnesskarp som få, fantasirik och klok.”

Katrin Nylander. Tel 070-568 51 10, e-post.

vitstripp33

Våra coacher och konsultervitstripp33Tiina Piippo Hagman

Tina Piipo Hagman 160Tiina jobbar med förändrings- och utvecklingsarbete inom olika områden: medarbetar/ledarcoaching, team- och organisationsutveckling samt kundkommunikation i telefonmötet och i det fysiska mötet. Hon har mångårig erfarenhet som chef inom försäljning i bank- och försäkringsbranschen, där hon genomfört förändringsarbete på organisation, grupp och individnivå.

Hennes drivkraft är att skapa bestående förändringar som gör skillnad.

Sagt om Tiina: ”Oavsett vilket uppdrag Tiina tar sig an är det med engagemang och energi i kombination med prestigelöshet. Tiina har ett stort intresse för, och tro på, människors förmåga.”

Tiina Piipo Hagman, tiina.p.hagman@metanoova.sevitstripp33

Karin Nyberg

Karin har över tio års erfarenhet att stötta individer och grupper som vill förändra. Hon är utbildad filosof, magister i företagsekonomi och har lång och bred erfarenhet som handbollstränare för seniorer, juniorer och barn.

Hennes drivkraft är att människor ska må bra och ha det som de vill ha det i livet.

Sagt om Karin: ”Karin får en att känna sig intelligent och betydelsefull i sammanhang där det kan kännas svårt. Med sällsynt kreativitet lyssnar, inspirerar och coachar Karin genom din förändringsprocess.”

Karin Nyberg, karin.nyberg@metanoova.se

vitstripp33Ulla Achtman
ulla-achtman_nyUlla är utbildad inom Personal- och arbetslivsfrågor med inriktning på människors lärande och utveckling. Hon har bred erfarenhet av att arbeta med vägledning, coachning, samverkan och teamutveckling inom offentlig verksamhet. Ullas drivkraft är att inspirera människor till att använda hela sin kapacitet. Under utbildning på Avancerad nivå i Kommunikation och Förändringsarbete.

Sagt om Ulla: ”Ulla är lyhörd i sitt bemötande och visar respekt. Hon håller fokus och har ett helhetsperspektiv. Ulla är omtänksam, drivande och positiv.”

Ulla Achtman, ulla.achtman@metanoova.se

 

Susanne Wolmesjö

Susanne Wolmesjö 160Susanne jobbar som individuell coach där hon även integrerar neurosensomotorisk träning, vilket innefattar hållningsträning och integrering av primära rörelsemönster.

Susanne Wolmesjö har en magisterexamen inom pedagogik, och har fördjupade studier inom kognitiv neurovetenskap, hur hjärnan och kroppen påverkar vårt beteende. Hon är utbildad KBT-terapeut och undervisar inom kommunikation, pedagogik och neurosensomotorisk träning.

Hennes drivkrafter är utveckling, lärande och förbättring hos sig själv och andra.

Susanne Wolmesjö, susanne.wolmesjo@metanoova.se

vitstripp33Amanda Anderson 

Amanda andersson 160Amanda har en kandidatexamen i Utveckling och Internationellt samarbete. Hon har mångårig erfarenhet av att driva företag.

Hennes intention i allt hon gör är att skapa och sprida medvetenhet. Hennes drivkraft är att bidra till att människor får tillgång till mer av sig själva och skapa det liv de vill leva.

Sagt om Amanda: ”Med stor ödmjukhet, positiv energi och helt utan dömande bidrar Amanda till människors personliga utveckling”

Amanda Anderson, amanda.anderson@metanoova.se