Vi som samarbetar på MetaNoova

Lena Bergman

Lena webb

Driver företaget MetaNoova Utbildning AB. Hon är utbildad inom hälsa, kommunikation, ledarskap, pedagogik/psykologi. Har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och grupper i kommunikation och förändringsarbete. Hennes drivkraft är att individer, grupper och organisationer får tillgång till sina resurser, som skapar lust och motivation att arbeta mot gemensamma mål.

Sagt om Lena: ”Lena är en fantastisk pedagog och kreativ historieberättare. Hon har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Lena Bergman, tel  070-775 43 71, lena.bergman@metanoova.se

vitstripp33
Tilda Bergman

Tilde webbTilda ansvarar för administration samt bokning och planering när det gäller uthyrning av lokalerna på MetaNoova Center. Hon har också hand om administration när det gäller utbildningen och kursverksamheten. Hon är under utbildning i Kommunikation och Förändringsarbete.

Sagt om Tilda: ”Tilda är en snabbfixare och bra på att hitta lösningar!

Tilda Bergman. Tel 073- 522 43 40, info@metanoova.se

vitstripp33

Katrin Nylander

Katrin webbKatrin har sen starten varit delaktig i utvecklingen av MetaNoova Utbildning AB och MetaNoova Center. Hon är grafisk formgivare och marknadsförare. Katrin är en visionär och strateg som ser möjligheter i utvecklings- och förbättringsarbetet på MetaNoova. Hennes drivkraft och engagemang ligger i mötet med människor i alla åldrar.

Sagt om Katrin: ”Hon har en energi som är grym, sinnesskarp som få, fantasirik och klok.”

Katrin Nylander. Tel 070-568 51 10, e-post.

vitstripp33Våra coacher och konsultervitstripp33Tiina Piippo Hagman

Tina Piipo Hagman 160Tiina jobbar med förändrings- och utvecklingsarbete inom olika områden: medarbetar/ledarcoaching, team- och organisationsutveckling samt kundkommunikation i telefonmötet och i det fysiska mötet. Hon har mångårig erfarenhet som chef inom försäljning i bank- och försäkringsbranschen, där hon genomfört förändringsarbete på organisation, grupp och individnivå. Hennes drivkraft är att skapa bestående förändringar som gör skillnad.

Sagt om Tiina: ”Oavsett vilket uppdrag Tiina tar sig an är det med engagemang och energi i kombination med prestigelöshet. Tiina har ett stort intresse för, och tro på, människors förmåga.”

Tiina Piipo Hagman, tiina.p.hagman@metanoova.sevitstripp33

Ulla Achtman

ulla-achtman_nyUlla är utbildad inom Personal- och arbetslivsfrågor med inriktning på människors lärande och utveckling. Hon har bred erfarenhet av att arbeta med vägledning, coachning, samverkan och teamutveckling inom offentlig verksamhet. Ullas drivkraft är att inspirera människor till att använda hela sin kapacitet. Utbildad på Avancerad nivå i Kommunikation och Förändringsarbete.

Sagt om Ulla: ”Ulla är lyhörd i sitt bemötande och visar respekt. Hon håller fokus och har ett helhetsperspektiv. Ulla är omtänksam, drivande och positiv.”

Ulla Achtman, ulla.achtman@metanoova.sevitstripp33

Susanne Wolmesjö

Susanne Wolmesjö 160Susanne jobbar som individuell coach där hon även integrerar neurosensomotorisk träning, vilket innefattar hållningsträning och integrering av primära rörelsemönster. Susanne Wolmesjö har en magisterexamen inom pedagogik, och har fördjupade studier inom kognitiv neurovetenskap, hur hjärnan och kroppen påverkar vårt beteende. Hon är utbildad KBT-terapeut och undervisar inom kommunikation, pedagogik och neurosensomotorisk träning.

Hennes drivkrafter är utveckling, lärande och förbättring hos sig själv och andra.

Susanne Wolmesjö, susanne.wolmesjo@metanoova.sevitstripp33

Ossie Selimovic

Ossie webb 2

Har sin bakgrund inom idrotten som fotbollsspelare på elitnivå. Han är utbildad inom idrottspsykologi och har arbetat som mental tränare åt landslagsidrottare och elitaktiva. Han arbetar med organisations- och ledarutveckling. Föreläser bland annat om Kommunikation & Ledarskap, Personlig utveckling, Mental träning, Flow. Han är utbildad tränare i Nia, Neuromuscular Integrated Action.

Sagt om Ossie: ”Han är en engagerande föreläsare, med bred och djup kunskap inom utveckling och förändring.”

Ossie Selimovic, ossie.selimovic@metanoova.se

vitstripp33

Lars Östlund

Lars har över 20 års erfarenhet av försäljning inom bank- och finansbranchen. Under senare år har han sadlat om och utbildat sig till Friskvårdskonsult vid Axelsons Gymnastiska Institut. Han har äveIMG_1263n utbildat sig på Avancerad nivå i Kommunikation och Förändringsarbete. Hans drivkraft är att få människor att må bra utifrån sina egna förutsättningar.

Sagt om Lars:  ”Lars har en stor förmåga att sprida positiv energi i sin omgivning och är en källa till inspiration för de flesta. Han har ett sinne för äventyr och bidrar till att hålla stämningen och förväntningarna höga”

Lars Östlund. Tel 076-844 05 48, lars.ostlund@metanoova.sevitstripp33Julie Ottesen 

Julie arbetar som individuell coach. Hon har en magisterexamen i pedagogik och är utbildad på julieavancerad nivå i kommunikation och förändringsarbete. Julie har flera års erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna på grupp-och individnivå. för att du ska uppnå det som är viktigt för dig hjälper Julie till att sortera, reflektera och vägleda samt ge konkreta tips och verktyg att jobba med. Julie brinner för att hjälpa andra att öka medvetenheten om sig själv för att skapa hälsa och uppnå lycka i livet!

Sagt om Julie: ”Julie är en fantastisk coach. Engagerad, trygg och hittar roten i förändringsarbetet som gör skillnad!”

Julie Ottesen:  julie_ottesen@hotmail.com 

 

Karin Nyberg

Karin Nyberg 160Karin har över tio års erfarenhet att stötta individer och grupper som vill förändra. Hon är utbildad filosof, magister i företagsekonomi och har lång och bred erfarenhet som handbollstränare för seniorer, juniorer och barn. Hennes drivkraft är att människor ska må bra och ha det som de vill ha det i livet.

Sagt om Karin: ”Karin får en att känna sig intelligent och betydelsefull i sammanhang där det kan kännas svårt. Med sällsynt kreativitet lyssnar, inspirerar och coachar Karin genom din förändringsprocess.”

Karin Nyberg; karin.nyberg@metanoova.se